Openstaande vacatures


Marketing

Seizoen : Als Marketing ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en evalueren van marketingstrategieŰn die aansluiten bij onze bedrijfsdoelstellingen. Je werkt nauw samen met interne teams en externe partners om onze merkidentiteit te versterken en de marktpositie te verbeteren. Je hebt een passie voor innovatie en blijft op de hoogte van de laatste trends in marketing en digitale media.


Guest Service

Seizoen : Als Medewerker Guest Service ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je verwelkomt hen met een glimlach en staat klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat hun verblijf zo aangenaam mogelijk verloopt. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van accurate informatie over onze diensten, faciliteiten en lokale attracties.


Productie & Events

Seizoen : Als Medewerker Productie & Events ben je verantwoordelijk voor het co÷rdineren en uitvoeren van diverse taken met betrekking tot de productie en organisatie van evenementen. Je werkt nauw samen met verschillende teams om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is gepland en uitgevoerd. Van conceptontwikkeling tot uitvoering, je hebt een passie voor het leveren van hoogwaardige evenementen.